Mobirise Website Builder

Interim management

Creditmanagement is, gek genoeg, vaak het ondergeschoven kindje van de financiële administratie binnen een organisatie, terwijl het juist cruciaal is voor een financieel gezonde cash flow van de onderneming.

Om cash flow problemen binnen de organisatie te voorkomen vanwege slecht betalende klanten dan is efficiënt creditmanagement noodzakelijk.

Ik ondersteun u door veel werk en zorgen uit handen te nemen en biedt tevens een pasklare oplossing voor iedere organisatie of die nu heel klein of misschien heel groot is. Ik zorg dat uw klanten sneller en regelmatiger gaan betalen waarmee uw cash flow op orde komt

Ik help u om het beheren van risico’s een structureel onderdeel te maken van uw bedrijfsvoering. Dat doe ik op basis van jarenlange ervaring en altijd met een realistische kijk op uw debiteurenbestand.

Mobirise Website Builder

Credit Policy opzetten

Eenvoudig gezegd is een credit policy een reeks richtlijnen waarin is vastgelegd hoe je bedrijf krediet- en betalingsvoorwaarden voor klanten vastlegt en een duidelijke gedragslijn bepaalt voor betalingsachterstanden. Het specificeert ook welke teamleden in je bedrijf de bevoegdheden hebben om krediet te verlenen of de kredietvoorwaarden te veranderen.

Een goed beleid bevat over het algemeen onderstaande zaken:

- Het standaardiseert kredietkwalificaties, voorwaarden en procedures,
- Het kwalificeert en diskwalificeert klanten en clienten voor krediet,
- Het definieert betalingsvoorwaarden voor krediet, inclusief kortingen voor snelle betaling,
- Het stelt boetes voor te late betaling en rentepercentages vast,
- Er worden maximale kredietlimieten vastgelegd,
- Het beschrijft stappen voor het innen van uitstaande vorderingen,
- Het specificeert de rollen van teamleden in het kredietproces.

De creditpolicy wordt intern gebruikt door de medewerkers en kunnen hiermee overeenkomsten opstellen voor klanten en clienten.Mobirise Website Builder

Consultancy tools

Consultancy

Wilt u graag weten wat de knelpunten in relatie tot geldstromen binnen uw bedrijf zijn? Ik neem de bedrijfsprocessen eens goed onder de loep en geef advies op maat; geen handboeken in de kast, maar concrete handvatten. Zo kan ik al onze klanten zo goed mogelijk helpen, precies waar zij mij nodig hebben!

Omdat uw bedrijf dat verdient!

Daarbij bied ik ook hulp bij de implementatie van verbeteringen, zodat ik u kan helpen uw onderneming financieel weer op de rails te krijgen, en te houden!

Mijn uiteindelijke doel is dan om u alles te leren zodat u in de toekomst alles zelf zou kunnen doen!

Mobirise Website Builder

Mijn noodzakelijke spullen voor succes! 

Debiteurenbeheer

Jij wil als ZZP'er of kleine onderneming graag jezelf bezig houden met waar jij goed in bent. Dat is niet urenlang achter de computer of telefoon zitten om je klanten te laten betalen.

Ik ondersteun u door veel werk en zorgen uit handen te nemen en biedt tevens een pasklare oplossing voor iedere organisatie of die nu heel klein of misschien heel groot is. Ik zorg dat uw klanten sneller en regelmatiger gaan betalen waarmee uw cash flow op orde komt.

Easy Website Builder